Receptet hÀr Àr verkligen den bÀsta chokladkakan.
Lite hemligt recept đ Verkligen alla du serverar frĂ„gar efter receptet och med jĂ€mna mellanrum om du vill baka igen. Men se dig sjĂ€lv.
Idag tar vi det dessutom till nÀsta nivÄ och ger det CBD-anteckningen!
Vad du behöver:
200 g smör
4g av din favorit CBD-hash
200 g mörk choklad (50 % kakao), riven
200 g helmjölkchoklad, riven
200 g socker
4 Àgg
200 g mandel, riven
1 paket vaniljsocker
1 förpackning bakpulver
1 nypa salt
70 g grÀdde
25 g palmfett
Förberedelse:
Först tar vi hashen, breder ut den i smÄ bitar över bakplÄtspapper pÄ en plÄt. Ugnen Àr förvÀrmd till 120 ° C. SÀtt sedan bakplÄten med hash i ugnen i 45 minuter.
SmÀlt smöret i en kastrull och tillsÀtt CBD-hash. blanda det fint i smöret sÄ att det löser upp cbd hashen. Ta nu bort den frÄn spisen och blanda den i en skÄl med 100 g mörk choklad, 100 g mjölkchoklad, Àgg, mandel, socker, vaniljsocker, bakpulver och salt.
GrÀdda i springform i 160°C i 45 minuter. KlÀ vid behov kanten pÄ springformen med bakplÄtspapper (det gör att toppingen lÀttare kan lossna senare). LÄt det sedan svalna.
För glasyren, lös upp grÀdden och palmoljan och vÀrm lÄngsamt resten av chokladen i den tills allt har smÀlt fint. HÀll jÀmnt pÄ kakan och rör runt för att fördela jÀmnt.
Nu Àr det bara att vÀnta pÄ en fantastisk upplevelse, lovar! 6 timmar i kylen för optimalt resultat. Njut av det! =)
Â
Â
Â
Â
Â
Â
Â